Geurkaarsen

Hou jij ook zo van gezelligheid? De geurkaarsen in onze assortiment zijn niet alleen sfeermakers, ze hebben ook elk een verrassend aroma. De unieke verpakking in leuke ‘jars’ en de toffe quotes maken ze ideaal om cadeau te doen!

Sojakaarsen van My flame worden gemaakt op basis van sojabonen en zijn 100% natuurlijk. Ze zijn dus een pak milieuvriendelijker dan klassieke parrafinekaarsen, die ruwe olie als grondstof hebben. De sojakaarsen branden tot wel 45% langer en laten geen zwarte vlekken achter op muren en plafonds. Om de speciale geuren te bekomen, wordt de biologische sojawas verrijkt met essentiële oliën. Deze geurkaarsen verspreiden hun fijne aroma’s trouwens ook beter door hun lager brandpunt.

De geurkaarsen van Me & Mats zijn van Nederlandse bodem afkomstig. De kaarsen zijn gemaakt van soja, dus volledig vegan. De kaarsen hebben maar één geur de Me & Mats geur en deze bestaat uit een onweerstaanbare aroma combinatie van warme patchoeli, samen met een fruitig fris toets van watermeloen en Citrus aroma van pompelmoes. De kleine kaarsen branden zo’n 35 uur en de grotere luxere kaarsen branden ongeveer 45 uur. De geur is rijk en vult je ruimte binnen enkele minuten.