Verrassende spa verwenpakketten

Zalig toch, zo’n verwenpakket met heerlijk geurende bad- en bodyproducten? Onze gift boxes bevatten een zorgvuldig geselecteerde combinatie van kwalitatieve verzorgingsproducten en aromatische geurkaarsen. Het ideale cadeaupakket om je vrouw te verrassen, een jarige vriendin mee te plezieren of om lekker voor jezelf te houden natuurlijk!

Verwenpakketten met milde verzorgingsproducten

In elk cadeaupakket schuilen fantastische verzorgingsproducten die niet alleen lief zijn voor je huid, maar ook voor de natuur. Het assortiment van The Scottish Fine Soaps Company bevat namelijk geen parabenen en is nooit op dieren getest. Het familiebedrijf ontwikkelt bovendien jaarlijks nieuwe geurlijnen die je keer op keer verrassen.

De zachte producten van Panier des Sens voeren je dan weer recht naar het hartje van de Provence. Hun verfrissende zepen en doucheproducten zijn verpakt in prachtige flacons. De kleurrijke twist in elk verwenpakket is te danken aan de leuke cupcakes van Autour du Bain, stuk voor stuk handgemaakt in Frankrijk. Wist je trouwens dat je een selectie aromatische producten apart kunt kopen in de webshop?

Sluit Menu
×

Winkelmand